Nota informativa dels Blocs Rasola

L’Article d’avui sortirà a les 08.00 hores

Vull sortir al pas de que algunes persones em pregunten si jo surto durant aquests dos mesos llargs de confinament per ordre Estatal, i per fer fotografies i fer-vos arribar cada dia un o mes articles.

Us voldria explicar, i així consta en el programa de wordpress, que estic utilitzant en els blogs, que els articles estan gravats a mesos vista, per exemple, ja hi han en aquests moments, articles fins el dia 01de novembre de 2020; axó em garanteix tenir una llarga tranquil·litat perquè totes i tots pugueu seguir amb la seguretat de tindre articles i gaudir d’ells durant un període prou llarg.

No obstant, he tingut de reinventar-me maneres perquè un article pugues tindre les imatges adients, gracies moltes vegades a l’Arxiu Rasola, que durant  mes de 40 anys he anat fent un recull fotogràfic d’arreu de Catalunya, de més de 100.000  de diapositives (antigues) i fotografies digitals, del medi natural i sobre tot de l’aigua dolça. !!!

Dit tot axó, vull reafirmar que jo personalment he estat i estic a hores d’ara, confinat i respectant el confinament “a Casa “ pel Coronavirus.

Vull en tot moment a totes i tots el seguidors dels Blogs Rasola agrair-vos que seguiu els articles que us vaig posant amb il·lusió cada dia.

Gracies !!!

Ramon Solé

Recordeu : l’Article d’avui sortirà a les 08.00 hores

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s