Informació : Matinal de natura a Santa Eulàlia de Ronçana

El Parc de Can Font de Santa Eulàlia de Ronçana acull aquest diumenge una matinal de natura per commemorar el Dia Mundial dels Ocells.

blauet

Aquest diumenge, 22 d’octubre, el Parc de Can Font, a Santa Eulàlia de Ronçana, acollirà la celebració d’una jornada per commemorar el Dia Mundial dels Ocells (-que se celebra cada any el primer diumenge d’octubre). La matinal està organitzada pel Grup Ornitològic del Tenes (GOT) i el Consorci Besòs Tordera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Les activitats s’iniciaran cap a les 9 del matí amb passejades guiades per l’entorn per a l’observació d’ocells. Cap a les 11, es posaran en marxa diferents tallers de caixes nius i menjadores, així com de pintura per als més petits.

Durant tot el matí, tindrà lloc una sessió d’anellament científic d’ocells a càrrec del Grup PARUS, que permet als assistents poder veure i, fins i tot, agafar exemplars de diferents espècies d’aus. La jornada és gratuïta i adreçada a tots els públics.

La primera matinal d’ocells d’aquestes característiques es va celebrar l’any 2008. Durant l’última edició, celebrada l’any 2015, van passar per les diferents propostes uns 250 participants i es van anellar una trentena d’aus (entre elles, dos blauets).

Font : Consorci Besòs Tordera

 

 

Recull de la Informació : Ramon Solé

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s